maandag 29 maart 2010

OVER NONIVITA

NONIVITA is de NONI-informatie site van LYA DE HAAS.

Deze site is een "weblog". Voor diegene die wel bekend is met websites, maar nog niet met het fenomeen weblog even het volgende: op een weblog komen nieuwe berichtjes altijd bovenaan te staan, dus mijn welkomswoord, wat ik het eerste geplaatst heb van alle berichten, dat staat helemaal onderaan op de laatste pagina.
Rechts in dit BLOG staan alle titels van de berichten die ik heb geplaatst. Als je een bericht wilt lezen, klik dan op de titel, of scroll naar beneden tot je bij het betreffende bericht bent. Onderaan kun je ook klikken op "oudere berichten" om verder te scrollen.

Leuk dat je even een kijkje komt nemen!
Veel leesplezier!
Lya de Haas

NONI BESTELLEN ?

Op dit BLOG worden ook links vermeld naar goede NONI-sites. Mocht je na het lezen van die informatie besluiten om het eens te gaan proberen met NONI, dan kun je TahitianNONI bestellen via nonivita@gmail.com (hier voor een voordeliger prijs)
of via www.tahitiannoni.com/1943434 (mocht deze site niet in het Nederlands zijn, dan kun je naar beneden scrollen en een land kiezen voor de betreffende taal.

Het is echter wel raadzaam om eerst een lezing bij te wonen. Je krijgt daar een bredere praktijkgerichte uitleg, en indien nodig ook persoonlijke adviezen, zodat je er met een duidelijker inzicht aan kunt beginnen.
Jammer van het geld als je de NONI niet op de manier inzet die voor jou het beste is.
Ook kan het prettig zijn, om informatie en hulp te krijgen als je voor het eerst NONI gaat bestellen, over hoe je de beste NONI voor de voordeligste prijs kunt bekomen.

ZELF EEN NONIVITA SERVICEPUNT opstarten

Heb je interesse om zelf een NONIVITA servicepunt op te starten in jouw woonplaats, of voor je familie of je bedrijf etc. neem dan contact op via: nonivita@gmail.com

Het kan beroepsmatig, of gewoon als leuke bezigheid en het kan eventueel een leuke (bij)verdienste voor je zijn. Je bepaalt echter zelf wat je er precies mee doen wilt, en in welke vorm, en de frequentie.

In elk geval leer je er veel van, en leer je ook een leuke, interesante en gezellige club mensen kennen.

NONIVITA SERVICE bij jou in de buurt

Binnenkort

MIJN MENING

Hier kan vanalles komen te staan.

1. Waarom alleen TahitianNONI?

Als je een auto gaat kopen, dan is dat voor je vervoer van A naar B: ik zal er niks van zeggen als je een 2e hands DAFje aanschaft. Maar als je iets wilt doen voor je eigen gezondheid, dan koop je m.i. het beste wat je kunt krijgen, en in deze is ook nog de regel "goedkoop is duurkoop" van toepassing.

2. Is TahitianNONI duurder door het MLM systeem?

Nee hoor; het is gewoon de beste NONI die er is. Er zijn firma's die beweren dat ze de beste NONI voor een goedkopere prijs leveren, maar kijk eens goed: het is vaak exclusief de verzendkosten. En niet gemaakt van NONI-puree, maar alleen van het uitgeperste sap, zodat je veel van de werkzame stoffen mist.
En ik ken veel mensen die juist door het MLM systeem hun TahitianNONI gratis drinken, of in elk geval voor veel minder dan de prijs van de goedkoopste aanbieders.

wordt vervolgd.

MEER ERVARINGEN

Binnenkort

MIJN EIGEN NONI ERVARING

Binnenkort

NIET GOED GELD TERUG

Als je via dit BLOG TahitianNONI bestelt, dan kun je op een gemakkelijke manier gebruik maken van de "niet-goed-geld-terug" garantie.
Dus via nonivita@gmail.com

N.B.! Je moet dan wel altijd de lege flessen en de verpakkingsdoos bewaren!!!

De "niet-goed-geld-terug" garantie houdt in dat je 4 liter TahitianNONI mag gebruiken. Levert dat niet het voor jou gewenste resultaat op, dan krijg je de aanschafsprijs terug, minus de verzendkosten à €15,=

LINKS NAAR GOEDE NONI SITES

Informatieve site over NONI:

http://www.lyadehaas.nonijade.com/

Meteen als je op de site komt, kun je bovenaan de taal kiezen waarin je wilt lezen: onder nonijade.com , staat language: klik op "Dutch" voor de Nederlandse taal. Echt een hele interesante, informatieve site over de werking van NONI.

Een tweede informatieve site:

http://www.watisnoni.tk/

Dit is ook een zeer informatieve site. Je kunt er uiteindelijk ook TahitianNONI bestellen.
Als je dat doet, dan graag met vermelding van je eigen adres-gegevens, en ook met mijn naam erbij: Lya de Haas en graag in de bestel-email bij CC: nonivita@gmail.com

Een mooie site:
www.nonigezond.nl

Dan nog de officiele site van de firma:

www.tahitiannoni.com/1943434

Hier de nieuwste informatie over alle TahitianNONI produkten . Je kunt er TahitianNONI bestellen als je wilt.
N.B.! Als je vóór je eerste bestelling jezelf aanmeldt als klant, dan scheelt dat aanzienlijk in de prijs. Wil je hulp bij het aanmelden als klant (waar overigens geen kosten aan verbonden zijn)
Stuur dan om te bestellen dan een mailtje naar nonivita@gmail.com

Het bedrijf heeft een "niet-goed-geld-terug" regeling. Als je hier gebruik van wilt maken, dan is het makkelijker om via mij te bestellen weer via nonivita@gmail.com
Je mag dan 4 flessen van 1 liter gebruiken , en als je niet het gewenste resultaat bereikt, dan krijg je de volledige aanschafsprijs terug, minus de verzendkosten à € 15,=

NONI LEZING

Wil jij, of iemand uit je kennissenkring graag een NONI-lezing bijwonen:

Hier kun je lezen waar en wanneer er een NONI-lezing met en/of door mij wordt gegeven.

Wil je graag bij een lezing zijn, meld je dan even aan via e-mail: nonivita@gmail.com
Vermeld je naam, adres en telefoonnummer, en ik vind het ook wel fijn als je even vermeldt waar en wanneer we elkaar ontmoet hebben, of dat je via een kennis dit BLOG-adres hebt gekregen. Na je aanmelding krijg je een uitnodiging voor de betreffende lezing. Daar zijn geen kosten aan verbonden.Als je het leuk vind om zelf een lezing te organiseren bij je thuis, of voor een vereniging, dan kun je dat ook aanvragen via bovenstaand mailadres.

In principe is er elke woensdagavond een NONI-lezing in Zaal De Lachende Vis in Oud Empel. adres: Empelsedijk 21 / 5235 AD / Oud Empel
Aanvang 20:00 uur

Eerstvolgende lezing in De Lachende Vis: woensdagavond 31 maart 2010

Privé-lezing voor genodigden in Schijndel, op donderdagavond 8 april.
Woon je in Schijndel of omgeving: het is eventueel mogelijk om op aanvraag ook bij deze lezing aanwezig te zijn.

WELKOM

Hallo beste lezer,

Welkom op mijn NONIVITA blog.
Lya de Haas is mijn naam.
Waarschijnlijk kom je op dit blog terecht na het aanhoren van mijn enthousiaste NONI verhalen, en wil je er nu meer van weten. Dit kan op verschillende manieren. Voordat je echter verder gaat lezen: weet dat ik alleen maar achter één NONI-merk sta, en dat is TahitianNONI en anders niks. Daar heb ik hele goede , duidelijke en legitime redenen voor. Die zullen je in de komende tijd wel duidelijk worden, als je verder leest op dit blog.

Wat je op dit BLOG kunt vinden:

Informatie over NONI-lezingen met en/of door mij.
Links naar goede NONI-websites.
Mijn eigen NONI-ervaringen: hoe ben ik met NONI in aanraking gekomen,
waar gebruik ik NONI allemaal voor, mijn eigen ervaring daarmee.
Eventueel ervaringen in mijn persoonlijke kennissenkring.
Is er een NONIVITA-service bij jou in de buurt.
Hoe je zelf met NONI kunt gaan werken en een NONIVITA servicepunt opstarten voor jouw regio, woonplaats, en/of familie.
Mijn mening over het één of ander.
Over het bestellen van NONI.


Ik wens je veel leesplezier.
En veel gezondheid met TahitianNONI!